Inschrijven

Heeft u belangstelling voor het project De Linden? Dan kunt u zich hier inschrijven. U kunt aangeven waar u belangstelling voor heeft.

Formulier

Om voor één van de woningen in aanmerking te komen, kunt u het digitale inschrijfformulier hiernaast invullen. Wilt u liever het formulier uitprinten? Dat kan. U kunt u hier het formulier downloaden. Dit formulier kunt u zelf uitprinten en ingevuld inleveren bij de makelaar.

Prijslijst

Bekijk hier de prijslijst, daar kunt u ook precies zien welke woning er nog beschikbaar is.

Contact

ADRES:
Hoogenraad NVM Makelaars
Haagweg 177
2281 AJ Rijswijk

Van Daal Makelaardij BV
Voldersgracht 33
2611 EV Delft

Online inschrijven

Hoe kan ik mij online inschrijven voor een woning?

Stap 1:

Schrijf u in via het inschrijfformulier hiernaast.

Stap 2:

Vul alle gegevens in. Alle velden zijn verplicht! Wanneer u niet alle velden heeft ingevuld is het formulier niet rechtsgeldig en bent u niet ingeschreven voor het project Wonen in de Linden. Onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien door op verzenden te klikken.

Stap 3:

U kunt uw voorkeur voor de woningen in volgorde van prioriteit kenbaar maken. Wij nemen aan dat u voor de bouwnummers die u niet invult géén belangstelling heeft.

Na het verzenden van dit inschrijfformulier ontvangt u een standaard mail (autoreply) ter bevestiging van de ontvangst van uw inschrijfformulier.

U bent nu ingeschreven voor een woning voor Wonen in de Linden.

Inschrijfformulier

Heeft u belangstelling voor het project De Linden? Dan kunt u zich hier inschrijven. U kunt aangeven waar u belangstelling voor heeft.


Wanneer u een echtgenote heeft, kunt u onderstaande gegevens invullen.

Dit formulier dient voor 12 december 2019 17.00 uur (bij voorkeur per mail, ontvangst wordt bevestigd) geretourneerd te worden aan één van onderstaande partijen:

Hoogenraad NVM Makelaars
Haagweg 177
2281 AJ Rijswijk
T 070 - 399 36 34
delinden@hoogenraad.nl
www.hoogenraad.nl

Van Daal Makelaardij BV
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
T 015 - 212 73 00
nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

In verband met de privacy verordening maken wij u erop attent, dat de door u verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk behandeld zullen worden. De database waarin uw gegevens worden opgenomen zullen alleen ter beschikking worden gesteld aan de bij dit project betrokken partijen.
Dit formulier is geheel vrijblijvend. Zowel de aspirant-koper als verkoper verplichten zich niet tot koop of verkoop over te gaan.© Copyright 2021 | Wonen in De Linden - groen wonen aan 't Haantje